Заяви своя кредит срещу ипотека на недвижим имот сега!

от 5,000 до 200,000 лв. 12-60 месеца

Само сега без нотариални такси при рефинанс на друг ипотечен кредит с FinStart!

март 2020

Бързоразвиващата се марка за кредит срещу обезпечение FinStart не спира да изненадва клиентите си и потенциални такива с постоянни маркетинг активности и в тази връзка бърза да представи новата си промоционална кампания. През следващите месеци всеки може да си спести нотариалните такси за учредяване на ипотека, при сключване на договор за паричен заем FinStart, в случай на рефинансиране на свой ипотечен кредит от друга финансова институция.

 

Промоцията идва в много подходящ момент за всички, които обмислят тегленето на по-голяма сума, тъй като през тези месеци разходите за всяко домакинство се увеличават значително. С идването на зимата е време да приключим ремонтите дейности в дома, да се погрижим за доброто състояние на семейния автопарк, както и да се приготвим за отоплителния сезон. Желателно е и да бюджетираме всички по-високи разходи и сметки, свързани с по-студения сезон. С тази промоция сме се опитали да се погрижим да ви облекчим максимално финансово през този период, като ви спестим нотариалните такси при тегленето на ипотечен кредит FinStart. 

 

От промоционалните условия на FinStart може да се възползвате до 29 февруари 2020 г., като със спестените средства може да подпомогнете семейния бюджет, а защо и да не започнете с плановете за новата година.

 

С бърз ипотечен кредит FinStart може да покриете всички други задължения при много по-изгодни условия, плащайки само една по-ниска месечна вноска. С него получавате много предимства:

 

  • Фиксирана лихва
  • Безплатна оценка на имота
  • Равни месечни вноски
  • Суми от 5000 до 200 000 лева
  • Възможност за кандидатстване от всяка точка на страната
  • Одобрение до 24 часа

 

Обедини задълженията си с FinStart и започни начисто.

 

Нуждаеш се от кредит срещу обезпечение с недвижим имот?

Тази зима FinStart ти предлага кредит без нотариални такси, ако рефинансираш друг твой ипотечен заем с FinStart. 

 

Пълните условия на промоционалната кампания може да прочетеш тук.

 

FinStart е ключ към твоите финансови решения.   

Научи повече за правилата на промоцията тук .