Заяви своя кредит срещу ипотека на недвижим имот сега!

от 5,000 до 200,000 лв. 12-60 месеца

Само сега FinStart с отстъпка -2,5%

септември 2022

Лятото наближава с всеки изминал ден, все по-често се радваме на хубавото време и топлите слънчеви лъчи. Изпълнени сме с планове и желание за осъществяването на много нови проекти. Ако и вие сте си набелязали важни цели и искате да следвате мечтите си, но не разполагате с достатъчно финансови средства...? Точно сега е моментът да се възползвате от най-новата промоционална активност на FinStart!

Само сега всеки, изтеглил кредит срещу обезпечение FinStart, може да вземе ипотечния заем с отстъпка -2,5%. Няма да дължите такса за разглеждане на „Предложение за сключване на договор за паричен заем“ и така ще ви останат достатъчно свободни средства, за да се развихрите с идеите си и останалите ви планове. Промоционалното предложение ще е в сила от 1-ви юни до 30-ти септември.

Екипът на FinStart осъзнава финансово трудната и предизвикателна ситуация, в която се намират доста хора днес и затова реши да предложи по-облекчени условия на своите клиенти, спестявайки им част от разходите по заема и правейки кредитния си продукт още по-атрактивен за хората.

Лятото е времето и за почивка, с FinStart могат да ви останат достатъчно пари, за да си подарите желаната ваканция или пък да започнете дългоочаквания ремонт на дома си. Може да подпомогнете и развитието на бизнеса си с още оборотни средства.

FinStart е съвременен финансов продукт, фокусиран върху потребностите и желанията на модерния човек, предлагайки редица предимства:

  • Суми от 5000 до 200 000 лева
  • Одобрение до 24 часа
  • Фиксирана лихва
  • Равни месечни вноски
  • Безплатна оценка на имота
  • Кандидатстване от всяка точка на страната

А само сега FinStart е без такса за разглеждане на искането за сключване на договор за паричен заем!

Любезните ни и компетентни служители ви очакват, обадете се още сега на 0700 70 999.

Научи повече за правилата на промоцията тук .