Заяви своя кредит срещу ипотека на недвижим имот сега!

от 5,000 до 200,000 лв. 12-60 месеца

Спечели кафемашина с FinStart!

май 2022

Празниците отминаха, новата година започна, всички вече с нетърпение очакваме пролетта и хубавото време, а FinStart продължава да радва клиентите си със страхотни подаръци!

През изминалите месеци финансовата институция раздаде десетки модерни 32’’ телевизора на всички клиенти, изтеглили ипотечен кредит. Компанията категорично е решила да продължи с тази традиция и да подарява още страхотни подаръци, затова и сега бърза да обяви най-новата си промоция „Спечели кафемашина с FinStart!” Какъв по-хубав подарък през студените зимни сутрини от чаша вкусно горещо кафе! Не случайно слоганът на промоционалната кампания е „Свеж старт на деня с FinStart”.

Всеки, сключил договор за паричен заем FinStart, в периода от 1-ви февруари до 31-ви май, получава гарантирано тази атрактивна награда. Не чакайте, а още сега се възползвайте от най-новите ни промоционални условия и зарадвайте себе си и близките си с нова модерна кафемашина!

Усмихнатите ни и компетентни служители те очакват в офисите в цяла България или на телефон 0700 70 999. Те ще отговорят на всички твои въпроси, ще те посъветват да избереш най-подходящия за теб кредитен продукт и ще ти помогнат с процедурата по кандидатстване.

С FinStart кредит срещу обезпечение всичко става бързо, лесно и според твоите индивидуални желания и финансови възможности!

С нас може да намериш решение на всичките ти финансови трудности, а само сега можеш да спечелиш и страхотна кафемашина!

Научи повече за правилата на промоцията тук .