Заяви своя кредит срещу ипотека на недвижим имот сега!

от 5,000 до 200,000 лв. 12-60 месеца

Спечели телевизор с FinStart!

януари 2022

   Лятото е към своя край, но още много приятни емоции със сигурност тепърва предстоят. Есента е сезонът на обновяването, реновирането и освежаването на дома. Подмяната на домашната техника и уреди, правенето на ремонти. Със застудяването започваме да прекарваме и повече време вкъщи със семейството си. Сега е моментът да си купим нов голям и модерен телевизор, около който да се събираме всяка вечер у дома с близки и приятели.

   А знаеш ли, че точно в този момент имаш и невероятната възможност да получиш подарък именно такъв нов модерен телевизор, с най-новото промоционално предложение на FinStart: Всеки гарантирано печели страхотен телевизор с ипотечен кредит FinStart!  Само сега всеки, сключил договор за паричен заем FinStart, в периода от 1-ви септември 2021 г. до 31-ви януари 2022 г., получава този атрактивен подарък.

   Не се колебай, а се възползвай от промоционалните условия още сега! С FinStart кредит срещу обезпечение може както да намериш бързо решение на финансовите си потребности, желания и планове, така и да получиш страхотен подарък телевизор, с който да изненадаш семейството си.

   Любезните ни и компетентни служители те очакват в офисите в цялата страна, може да се обадиш още сега и на 0700 70 999.

Научи повече за правилата на промоцията тук .