Заяви своя кредит срещу ипотека на недвижим имот сега!

от 5,000 до 200,000 лв. 12-60 месеца

Вземи FinStart с отстъпка, без такса за разглеждане на искането за сключване на договор за паричен заем.

юни 2021

Пролетта наближава, а с нея и желанието за нови планове и за осъществяването на всичко, което не сме успели през изминалата година. И вие имате конкретни цели и мечти, но не ви достигат финансови средства, за да ги реализирате? Сега е моментът да се възползвате от най-новите промоционални условия на ипотечния кредит FinStart.

Само сега можеш да вземеш кредит срещу обезпечение с -2,5% отстъпка и да ти останат свободни средства за важните за теб планове. От промоционалните условия можеш да се възползваш от 15-ти март до 30-ти юни тази година. Като всеки изтеглил ипотечен кредит FinStart в периода, няма да дължи такса за разглеждане на „Предложение за сключване на договор за паричен заем.“

FinStart осъзнава трудната ситуация, в която се намират повечето хора днес, и за да направи финансовия си продукт още по-атрактивен и с по-облекчени условия, реши да спести на клиентите си част от разходите по кредита.

FinStart е съвременен финансов продукт, съобразен с желанията и потребностите на модерния човек. С него може да рефинансираш останалите си кредити и да ги обединиш, плащайки една по-ниска месечна вноска. FinStart предлага редица предимства:

  • Суми от 5000 до 200 000 лева
  • Фиксирана лихва
  • Равни месечни вноски за период от 12 до 60 месеца
  • Безплатна оценка на имота
  • Одобрение до 24 часа
  • Кандидатстване от цяла България

А само сега FinStart е и с отстъпка, без такса за разглеждане на искането за сключване на договор за паричен заем. С FinStart може да решиш всичките си финансови проблеми и да започнеш финансово начисто още сега!

Нашите любезни служители те очакват, може да се обадиш още сега на 0700 70 999.

Научи повече за правилата на промоцията тук .