Желязко Р.

06.01.2020

Трябваше ми спешно голяма сума пари и реших да кандидатствам за бърз ипотечен кредит. Останах доволен от безплатното кандидатстване, бързото разглеждане на документите и полученото одобрение.

Магдалена Ж.

09.12.2019

Имах лоша кредитна история и въпреки това получих желаната от мен сума. Изключително съм благодарна за гласуваното ми доверие! С кредита успях да обединя някои натрупали се задължения.

Цветелина П.

17.11.2019

Изключително компетентно обслужване и бърза реакция от страна на финансовите консултанти. Препоръчвам FinStart на всички!

Милен М.

05.10.2019

Останах много доволен от бързата процедура по отпускането на ипотечния заем и коректното отношение на служителите. Пак бих се възползвал от услугите на компанията, ако ми се наложи.

Виктория Т.

14.09.2019

Имах доста притеснения относно тегленето на бърз ипотечен кредит, но с FinStart успях бързо да реша финансовите си проблеми и да избера най-подходящия за мен погасителен план. Препоръчвам!

Силвия И.

25.08.2019

С FinStart рефинансирах трите ни по-малки кредита и освен удобството да плащаме само една месечна вноска, ни останаха и повече средства от месечния доход, което ни осигури допълнително спокойствие.

Виктория Ц.

08.08.2019

Трябваше ми по-голяма сума пари, а имах и други неплатени задължения и влошена кредитна история, причини за отказа на други кредитни институции, но FinStart ми дадоха необходимата сума. Препоръчвам!

Олга В.

21.07.2019

Исках да направим голям ремонт вкъщи, но все не успявахме да съберем достатъчно пари, за да го започнем, с ипотечния кредит FinStart си набавихме бързо необходимата сума накуп.

Радостин Т.

19.06.2019

Имам малко квартално магазинче за хранителни стоки, имах спешна нужда от оборотни средства и реших да се възползвам от промоционалното предложение на FinStart, така хем спестих средства от някои такси, хем успях и бързо да си поръчам много стока.

Марин Ж.

13.05.2019

С FinStart успяхме да си купим желаното собствено жилище, като служителите бяха много любезни и отзивчиви през цялото време!

Милена К.

16.04.2019

Изтеглих ипотечния кредит дори по-бързо от очакваното! Препоръчвам FinStart!

Богдан С.

16.03.2019

Бързо и лесно кандидатстване, компетентно обслужване и даване на съвети, при избирането на най-подходящия погасителен план за мен и моето финансово състояние. Със сигурност пак бих се обърнал към FinStart, при нужда.

Румен Ж.

03.02.2019

Трябваше ми спешно по-голяма сума пари, но нямах трудов договор, FinStart бързо отговориха на нуждите ми и изтеглих бърз ипотечен кредит без доказване на доходите ми.

Марин П.

26.01.2019

Оказа се, че съм с лошо ЦКР и не можех да изтегля ипотечен кредит, но с FinStart намерих решение на финансовите си проблеми и успях да обединя натрупалите ми се задължения. Благодаря на екипа! Препоръчвам FinStart бърз ипотечен кредит на всички!

Златина И.

20.12.2018

Научих за бързия ипотечен кредит FinStart от мои познати и реших да се възползвам, тъй като имах лошо цкр, а се нуждаех спешно от по-голяма сума пари, за да успея да покрия някои неотложни разходи. Останах изключително доволна от бързото обслужване.

Стоян М.

09.10.2018

Имах спешна нужда от пари и реших да се възползвам от промоционалното предложение на FinStart. Без поръчители, без доказване на доходи, компетентно и качествено обслужване – въобще, останах много доволен!

Катрин Д.

15.09.2018

Доверих се на FinStart и взех бърз ипотечен кредит. Изключително доволна съм от бързата процедура и професионалното отношение на служителите. Препоръчвам ги на всички, които имат нужда от ипотечен кредит! Няма нужда от доказване на доходи или поръчители.

Христо В.

12.08.2018

Имах нужда от по-голяма сума пари, за да стартирам собствен бизнес. Изтеглих ипотечен кредит FinStart и сега имам възможност да работя за себе си. Много съм доволен, че ми помогнаха да сбъдна мечтата си!

Надежда Х.

19.07.2018

Много любезни служители, отговориха на всичките ми въпроси и притеснения, помогнаха ми с процедурата по кандидатстване и бързо получих желаната сума!

Георги Л.

05.07.2018

Трябваха ми спешно пари, за да купя нова семейна кола и да платя някои изостанали вноски, с FinStart намерих бързо решение. Процедурата по учредяване на ипотеката също протече много лесно и бързо. Пак бих се обърнал към FinStart.