FinStart е съвременна марка за ипотечни кредити, зад която стои амбициозен екип от професионалисти с дългогодишен опит в кредитирането и финансовата сфера.

Финансовото дружество е част от успешната международна група MVFinance, която от 2013 година насам обединява редица големи компании, специализирани в областта на потребителското кредитиране в Източна и Южна Европа. Холдингът към момента предоставя своите гъвкави финансови услуги на четири европейски пазара: България, Македония, Румъния и Испания, като плановете за международно развитие продължават.

Ръководството в България, осъзнавайки трудностите в забързаното ежедневие на модерния човек и липсата на финансови средства във важни моменти или непредвидени такива, решава да разработи гъвкавия кредитен продукт FinStartбърз кредит за физически лица срещу обезпечение с недвижим имот.

Научи повече за FinStart

Търговският отдел постоянно отделя специално внимание и се грижи продуктовото портфолио да е изцяло съобразено с новостите във финансовата небанкова сфера и нуждите на отделния потребител, предвид динамичната, несигурна и предизвикателна среда, в която живеем.

Предоставяните кредити са в размер от 5 000 до 200 000 лв., с погасяване на равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца. Ипотечният кредит FinStart може да се използва както за рефинансиране на други заеми, така и за обединяване на няколко по-малки такива, което дава възможност за изплащане на по-ниска месечна вноска и чисто финансово начало.

Продуктът е специално разработен да улесни ежедневието на съвременния човек и да отговори на финансовите му потребности при ремонт или закупуване на ново жилище, покриване на нужда от оборотни средства или осъществяване на различни планове и проекти, за които има необходимост от по-голяма финансова подкрепа.

Кандидатстването за кредита може да се извърши от всяка точка на страната. Разглеждането на документите е напълно безплатно, а окончателното становище се получава в рамките на 24 часа.

FinStart е ключ за всяко финансово решение, с фокус върху основните важни предимства за такъв тип ипотечен кредит:

Защо да избереш FinStart
  • Безплатно разглеждане на документите и оценка на имота
  • Без нужда от поръчители, доказване на доходи и проверка на цкр
  • Изготвяне на становище до 24 часа, без излишни документи
  • Изплащане на равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца
  • Без скрити условия и допълнителни такси
  • Възможност за кандидатстване от всяка точка на страната

Не случайно и основните послания на кредитния продукт FinStart са: „Обедини задълженията си с FinStart и започни начисто“ и „FinStart е ключ към твоите финансови решения“. Те максимално пълно отразяват основният фокус и концепция на марката за ипотечен кредит и показват отношение към нуждите на потребителите, както и заявка за бързо и професионално обслужване на всички нива.

Екипът не спира да анализира и развива пазара, в крак с всички новости и маркетинг активности.
Това именно стои зад успеха на FinStart!