FinStart е млада марка за ипотечни кредити, зад която стои амбициозен екип от професионалисти с дългогодишен опит в кредитирането и финансовата сфера.

Осъзнавайки трудностите в забързаното ежедневие на модерния човек и липсата на финансови средства във важни моменти или непредвидени такива, мениджърският екип разработи съвременния кредитен продукт FinStart – бърз кредит за физически лица срещу обезпечение с недвижим имот.

Търговският отдел отделя специално внимание и се грижи продуктовото портфолио да е изцяло съобразено с новостите във финансовата небанкова сфера и нуждите на потребителите - предоставяните кредити са в размер от 5 000 до 200 000 лв., като се изплащат на равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца. Ипотечният кредит FinStart може да се използва както за рефинансиране на други кредити, така и за обединяване на няколко по-малки такива, което дава възможност за изплащане на по-ниска месечна вноска и чисто финансово начало.

Научи повече за FinStart

Продуктът е специално разработен да улесни ежедневието на съвременния човек и да отговори на финансовите му нужди, като може да се използва и за ремонт или закупуване на ново жилище, покриване на всякакви нужди от оборотни средства и осъществяване на различни планове и проекти, за които има нужда от финансова подкрепа.

Кандидатстването за кредита може да се извърши от всяка точка на страната. Разглеждането на документите е безплатно, като окончателното становище се получава в рамките на 24 часа. Младата марка за ипотечни кредити FinStart е ключ към всякакви финансови решения, с фокус върху основните важни предимства за такъв тип ипотечен кредит:

Защо да избереш FinStart
  • Безплатно разглеждане на документите и оценка на имота
  • Без нужда от поръчители, доказване на доходи и проверка на цкр
  • Изготвяне на становище до 24 часа без излишни документи
  • Изплащане на равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца
  • Без скрити условия и допълнителни такси
  • Възможност за кандидатстване от всяка точка на страната

Не случайно и основните послания, обвързани с FinStart са: „Обедини задълженията си с FinStart и започни начисто“ и „FinStart е ключ към твоите финансови решения“. Те максимално отразяват основната идея и концепция на марката за ипотечен кредит и показват отношение към нуждите на потребителите, както и заявка за бързо и професионално обслужване на всички нива.

Екипът не спира да анализира и развива пазара, в крак с всички новости и маркетинг активности.